ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Μυστήριο γύρω από το θάνατο της- Στο σημείο ιατροδικαστής

ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Μυστήριο γύρω από το θάνατο της- Στο σημείο ιατροδικαστής

Δυστυχώς πρόκειται για μια πολύ δύσκολή και μαύρη μέρα για την επαρχία Πάφου, καθώς πέραν του θανάτου του βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο Νοσοκομείο, 39χρονος άντρας έχασε τη ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα, ενώ και 46χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη σε χωράφι στη Γεροσκήπου.

Για την τελευταία υπόθεση υπάρχει ακόμα «πέπλο μυστηρίου» γύρω από το τι προκάλεσε το θάνατο της, καθώς η γυναίκα, που φαίνεται να είναι βουλγαρικής καταγωγής, δεν πρόλαβε να εξηγήσει στον πολίτη που την εντόπισε αιμόφυρτη τι ακριβώς είχε συμβεί.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σημείο, διερευνώντας τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, ενώ έχει κληθεί και σπεύδει στην περιοχή η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, καθώς και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠ.ΕΓ.Ε.).

Η κυρία Παπέττα θα προβεί σε επιτόπιες εξετάσεις και αυτοψία της σκηνής σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της, καθώς και το πώς βρέθηκε κατακρεουργημένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE