ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 43χρονο καταζητούμενο για την απάτη των δύο εκατομμυρίων

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 43χρονο καταζητούμενο για την απάτη των δύο εκατομμυρίων

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε 43χρονο που αναζητούσε, την Πέμπτη (22/2), για την υπόθεση εξαπάτησης και απόσπασης χρημάτων από 72χρονο.

Ο 43χρονος, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόσπασης ποσού 2.122.500, αφού μαζί με 64χρονο και ένα 44χρονο οι οποίοι έχουν είδη συλληφθεί και εναντίων τους καταχωρήθηκε υπόθεση, κατάφεραν με ψευδείς παραστάσεις να πείσουν το θύμα ότι μπορούσαν να προβούν σε αναδιάρθρωση δανείων που είχε σε μεγάλο τραπεζικό ίδρυμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφαγαν» από 70χρονο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ- Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΛ και 64χρονος- Μεγάλη η απάτη που καταγγέλθηκε

Προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες, οι τρείς φαίνεται να κατάφεραν να ξεγελάσουν και να αποσπάσουν από τον 72χρονο ποσά, 1,090,500 ευρώ, 837 χιλ. ευρώ και 195,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE