Σε καραντίνα πλοίο ανοιχτά της Αντίκυρας -Ένας νεκρός

Σε καραντίνα πλοίο ανοιχτά της Αντίκυρας -Ένας νεκρός

Πλοίο που μεταφέρει Βωξίτες από το Πρίντεζι της Ιταλίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πλήρωμά του, ενώ υπάρχει και ένας νεκρός.

Σύμφωνα με το tvstar.gr το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το φορτίο, αλλά ίσως με σοβαρό μεταδοτικό νόσημα. Ήδη στο πλοίο υπάρχει ένας νεκρός που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι ο 40χρονος μάγειρας.

Οι τοπικές αρχές ζήτησαν να πάει σε πιστοποιημένο λιμάνι, στον Πειραιά, στην Πάτρα ή στην Ιτέα, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην φύγει από τα χωρικά ύδατα της Βοιωτίας.

Το πλοίο τέθηκε σε καραντίνα ανοιχτά της Αντίκυρας στον Κορινθιακό. Κανείς δεν θα κατέβει. Αναμένεται στην Αντίκυρα ειδική ομάδα που θα εξετάσει το πλοίο, με ειδικές στολές.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE