ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Επικίνδυνος θεωρείται ο 31χρονος καταζητούμενος - Αναζητούνται άλλοι πέντε

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Επικίνδυνος θεωρείται ο 31χρονος καταζητούμενος - Αναζητούνται άλλοι πέντε

Στην "Πράσινη Αγγελία" της Ιντερπόλ που προειδοποιεί για γνωστούς εγκληματίες που δρουν σε πολλές χώρες, περιλαμβάνεται ο 31χρονος Γεωργιανός που καταζητείται, ως ύποπτος, για το φόνο εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη που διαπράχθηκε στη Λεμεσό την Τσικνοπέμπτη.
 

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως εξασφαλίστηκε μαρτυρία πως το συγκεκριμένο πρόσωπο διέμενε σε διαμέρισμα στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού και μετά από αξιολόγηση των στοιχείων, διαπιστώθηκε πως το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τον 36χρονο Λετονό που επανασυνελήφθη την Κυριακή 18/2 και την Δευτέρα 19/2 τέθηκε υπό 6ήμερη κράτηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE