ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυσαρεστημένοι από το Καρναβάλι – ‘Ορισμένοι επιτήδειοι που κάμνουν μια ομάδα 1500 αρνιών’ - ΦΩΤΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυσαρεστημένοι από το Καρναβάλι – ‘Ορισμένοι επιτήδειοι που κάμνουν μια ομάδα 1500 αρνιών’ - ΦΩΤΟ

Τα βάζει με τους υπεύθυνους της Καρναβαλίστικης παρέλασης, πολίτης της Λεμεσού. Ο ίδιος σε ανάρτηση του εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το πώς στήθηκε η παρέλαση αλλά και την μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, η διάρκεια της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης, προκάλεσε εκνευρισμό.

Μάλιστα, επισημαίνει πως οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν κάποιες αποφάσεις για το πώς πρέπει να κινούνται τα άρματα και οι ομάδες.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος έγραψε:

«Πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το καρναβάλι. Δεν γίνεται να έχει ομάδες των 1000+ που περπατάνε αλά κέφα, χωρίς ρυθμό και οργάνωση. 5-6 ώρες παρέλαση είναι υπερβολική. Είχε περίπτωση που για 30 λεπτά έμειναν στάσιμοι. Γιατί να σταματούν μπροστά στους επισήμους και να γίνεται καθυστέρηση. Τα άρματα χωρίς φαντασία και χιούμορ. Αυτο δεν ήταν παρέλαση που είδαμε χθες. Μια ταλαιπωρία για τον κόσμο. Αν δεν θέλουν παρέλαση οι αρμόδιοι, ας κλείσουν το δρόμο να βάλουν μουσική Τζίε ο καθένας να κάμνει ότι του κ@@@. Το καρναβάλι δεν είναι για να κάμνουν λεφτά ορισμένοι επιτήδειοι που κάμνουν μια ομάδα 1500 αρνιών για να τους πουλούν στολές. Ο νοών νοείτο.»

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE