ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλε συνάδελφο του κυβερνητικό για… αερισμό – ‘Όπλιζε’ και ‘πυροβολούσε’

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλε συνάδελφο του κυβερνητικό για… αερισμό – ‘Όπλιζε’ και ‘πυροβολούσε’

Είναι από τις περιπτώσεις που μένεις άναυδος…

Κυβερνητικός καταχώρησε στη βάση δεδομένων του σώματος που υπηρετεί και η οποία είναι ορατή από χιλιάδες συναδέλφους του, ένα ασυνήθιστο μήνυμα.

Κατάγγελλε συνάδελφό του που υπηρετεί σε άλλο νευραλγικό πόστο του σώματος για… απρέπεια.

Σύμφωνα με τα γεγονότα όπως τα παράθετε, το πρωί της Δευτέρας (12/02) ο καταγγελλόμενος εισερχόμενος στο γραφείο και αφού πρώτα καλημέρισε τους δυο συναδέλφους του που βρίσκονταν εκεί, εν συνεχεία… (σ.σ. με το μπαρδόν) αερίστηκε δυνατά κι ακολούθως εισήλθε στο δικό του γραφείο.

Ο καταγγέλλων και… πυροβολημένος συνάδελφος (ένας από τους δυο που βρίσκονταν στο γραφείο), σημείωνε μάλιστα ότι ο εν λόγω κυβερνητικός έκανε αυτή την ενέργεια κάθε πρωί.

Εννοείται πως είναι ανεπίτρεπτο να «πυροβολάς» τους άλλους πρωί πρωί. Λίγο σεβασμό σε συναδέλφους, ρε αδερφέ. Οι πλείστοι δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια και πρέπει να τους σεβόμαστε.

Προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση και το εξής: Είναι δυνατόν να αναλώνεις, ρε παιδί μου, τόσο χρόνο για να πλήξεις τον συνάδελφό σου επειδή αερίζεται και να τον εκδικηθείς; Δεν μπορούσες να το χειριστείς διαφορετικά το όλο ζήτημα; Έπρεπε να στείλεις μήνυμα που είναι ορατό σε τόσο κόσμο και να αποκαλύπτεις και την ταυτότητά του;

Το καταγράφουμε με σατιρική διάθεση μεν, ο στόχος είναι να προβληματιστούν κάποιοι για τον τρόπο που ενεργούν δε…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE