Η τρελή δικαιολογία μιας γυναίκας στην αστυνομία για την… άδεια από τον Θεό

Η τρελή δικαιολογία μιας γυναίκας στην αστυνομία για την… άδεια από τον Θεό

Πολλές δικαιολογίες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για να αποφύγει κάποιος μια κλήση ή μια σύλληψη. Η γυναίκα της ιστορίας μας όμως φαίνεται ότι το παράκανε με τη δική της όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την αστυνομία επειδή έτρεχε.

 

Η γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ οδήγησε την αστυνομία σε κυνηγητό και όταν τελικά εκείνοι την ακινητοποίησαν, υποστήριξε πως είναι η… Παναγιά και βρισκόταν καθ’ οδόν για να παραλάβει τον μικρό Ιησού. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, είχε την άδεια του θεού για να τρέξει πάνω από το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα και όπως μεταδίδει το Associated Press, ένας αστυνομικός στο Κεντάκι έκανε σήμα στην 52χρονη Κόνι Άλεν από το Τενεσί, το περιασμένο Σάββατο, να σταματήσει, αλλά εκείνη τον αγνόησε. Ακολούθησε ένα κυνηγητό με υψηλές ταχύτητες και ένας άλλος αστυνομικός κατάφερε να σταματήσει μπροστά της αναγκάζοντάς τη να ακινητοποιηθεί.

Όταν πλησίασε το αυτοκίνητό της, αρνήθηκε να βγει έξω και να δείξει τα χέρια της. Όταν ο αστυνομικός χτύπησε το γκλοπ στο παράθυρο του οχήματος, άρχισε τις δικαιολογίες. Ανάμεσα στα άλλα, είπε στην αστυνομία ότι είχε πεθάνει πριν από πέντε χρόνια!

 Πλέον διώκεται για μια σειρά από κατηγορίες…

 

Από NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.