Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Πήγε στην Σκορδά και έγινε γνωστό ότι… παντρεύεται σε μία ώρα - VIDEO

Μοναδικές στιγμές εκτιλύχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό, καθώς ένας εκ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλατό έκανε γνωστό ότι… παντρεύεται μία ώρα μετά την εκπομπή!

Λόγω των γενεθλίων της Φαίης Σκορδά, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της έκαναν έκπληξη και στο πλατό εμφανίστηκε ένας από τους αγαπημένους της τραγουδιστές, ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Σοβαρά μιλάτε; Παντρεύεται το μπουζούκι σου παντρεύεται στις δύο και ήρθε για εμάς; Θα αργήσει ο γαμπρός στην εκκλησία εξαιτίας μου! Δείτε τώρα τι θα πάθουμε», είπε η παρουσιάστρια, με τον τραγουδιστή και τον μουσικό να την επιβεβαιώνουν και όλοι μαζί να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE