ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους μαχαίρωσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του επειδή δεν τον άφηναν να περάσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους μαχαίρωσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του επειδή δεν τον άφηναν να περάσει

Στο κελί παραμένει ο 27χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (8/2) στη Λεμεσό μετά από συμπλοκή.

Όπως μεταδώσαμε, ο 27χρονος ενεπλάκη σε καυγά σε χώρο στάθμευσης πλησίον της οδού Ανεξαρτησίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης διαπληκτίστηκε με νεαρούς οι οποίοι διασκέδαζαν για την Τσικνοπέμπτη και δεν τον άφηναν να περάσει με το αυτοκίνητο.

Μαινόμενος βγήκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τρεις νεαρούς, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο για να διαφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή παρέσυρε άλλους δύο νεαρούς, μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Εντύπωση προκαλεί ότι στο αυτοκίνητο του 27χρονου ήταν η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Πάντως, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά κανενός η κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE