ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος- Συνελήφθη ο δράστης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος- Συνελήφθη ο δράστης

Καυγάς στο κέντρο της Λεμεσού με μαχαιρώματα, το βράδυ της Πέμπτης (8/02) είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστο ένα πρόσωπο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο μετά τις 21:00, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ ομάδας ατόμων στο χώρο στάθμευσης της πρώην ΕΣΕΛ, πλησίον της οδού Ανεξαρτησίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου και συνέλαβαν τον φερόμενο δράστη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο τραυματίας φαίνεται να φέρει τραύματα από μαχαίρι, με την αιτία της συμπλοκής να παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

ΔΗΚΟ: Ανοίγει η συζήτηση για καταστατικές αλλαγές - Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο - Την Τετάρτη, η Κεντρική Επιτροπή - Προβληματισμός για περιορισμό θητειών

Σε αλλαγές, που σηματοδοτούν την πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές, αναμένεται να προβεί το ΔΗΚΟ, το οποίο ετοιμάζεται για το πολιτικό συνέδριο, στις 22 και 23 Μαρτίου. Σήμερα, αναμένεται να συνέλθει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, το οποίο θα καταθέσει εισηγήσεις, προτάσεις για τις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα πάνε στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE