ΚΑΙΡΟΣ: Κατά διαστήματα αραιή σκόνη – Πτώση θερμοκρασίας το βράδυ

ΚΑΙΡΟΣ: Κατά διαστήματα αραιή σκόνη – Πτώση θερμοκρασίας το βράδυ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, και σταδιακά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι, στα δυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα δυτικά, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ενώ στα βόρεια και τοπικά στο εσωτερικό νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει γενικά άνοδο.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να ανέλθει λίγο πιο πάνω από τις μέσες τιμές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE