ΔΗΚΟ: Ποια η διαφορά της διαγραφής με την αποβολή από το κόμμα

ΔΗΚΟ: Ποια η διαφορά της διαγραφής με την αποβολή από το κόμμα

Ο «εμφύλιος» στο ΔΗΚΟ καλά κρατεί με τις ποινές να φέρνουν αναστάτωση και παραιτήσεις στο κόμμα.

 

Μετά τις εκλογές και την αποτυχία του Νικόλα Παπαδόπουλου να περάσει στον β’ γύρο συνήλθε το πειθαρχικό συμβούλιο για να εξετάσεις τις περιπτώσεις όσους υπέσκαψαν, όπως τους κατηγορούν, την υποψηφιότητα του προέδρου του ΔΗΚΟ.

Διαβάσαμε για αποβολή χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς προβλέπει. Την Τετάρτη 7/2 ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή δήλωσε πως ουσιαστικά αποβολή και διαγραφή είναι το ίδιο πράγμα.

Τα στελέχη δηλαδή που βρέθηκαν «ένοχοι» ενώπιον του πειθαρχικού αποτελούν πλέον ξένο σώμα και εκτός ΔΗΚΟ και εξετάζουν ακόμα και την πιθανότητα να πορευτούν σε μια νέα πολιτική παράταξη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE