Η σύζυγός του Κύπριου επιχειρηματία μιλά για τον γάμο του Τανιμανίδη - Αποκαλύψεις για το νυφικό της κουμπάρας της - VIDEO

Η σύζυγός του Κύπριου επιχειρηματία μιλά για τον γάμο του Τανιμανίδη - Αποκαλύψεις για το νυφικό της κουμπάρας της - VIDEO

Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης θα παντρέψουν την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η κουμπάρα του ζευγαριού αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου του λαμπερού ζεύγους, για το που θα γίνει ο γάμος, την ημερομηνία, αλλά και το νυφικό της αγαπημένης του παρουσιαστή του Survivor

Η Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε ότι όντως ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα θα γίνει στη Σίφνο, την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος θα γίνει στο αγαπημένο νησί της επιχειρηματία και φωτογράφου, τη Σίφνο και συγκεκριμένα στο Βαθύ, σε μία υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα που λατρεύουν όλοι.

«Θα γίνει 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο… δεν με αγχώνει που θα είναι φωτογράφοι, θα είναι καλή διαφήμιση για το νησί. Έχουμε μπει στη διαδικασία και ψάχνουμε με τη Χριστίνα νυφικό» είπε η κουμπάρα της Μπόμπα και του Σάκη.

Το νυφικό θα είναι δημιουργία Miro!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το gossiptv:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE