Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

27χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν το όχημα του θύματος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον 27χρονο, σημειώθηκε στον δρόμο της κατεχόμενης Λευκωσίας – Αμμοχώστου.

Ο 27χρονος Tolga Ozkirac, ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος, που επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο όπως και ο οδηγός του βαν τραυματίστηκαν αλλά δεν κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Το θύμα, είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματός του. 

Να σημειωθεί ότι, το Σάββατο 3/2, ο οδηγός του βαν συνελήφθη από την ‘αστυνομία’.

Η εικόνα του ενός από τα δύο οχήματα, συγκλονίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE