Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Tρομερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα- Νεκρός 27χρονος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

27χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν το όχημα του θύματος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο τον 27χρονο, σημειώθηκε στον δρόμο της κατεχόμενης Λευκωσίας – Αμμοχώστου.

Ο 27χρονος Tolga Ozkirac, ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος, που επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο όπως και ο οδηγός του βαν τραυματίστηκαν αλλά δεν κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Το θύμα, είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματός του. 

Να σημειωθεί ότι, το Σάββατο 3/2, ο οδηγός του βαν συνελήφθη από την ‘αστυνομία’.

Η εικόνα του ενός από τα δύο οχήματα, συγκλονίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Ένα βήμα πριν από τη Γενεύη - Η Λευκωσία θέτει  κόκκινες γραμμές - Στην Κύπρο σήμερα ο Βρετανός Υφυπουργός Ευρώπης 

Με ρεαλισμό, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις πιθανόν να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της διευρυμένης διάσκεψης για το κυπριακό στη Γενεύη, η Λευκωσία θέτει κόκκινες γραμμές, βάζοντας δύο στόχους: Ο πρώτος, αφορά στη συνέχιση της διαδικασίας, μετά το τέλος της διάσκεψης, με τον ΓΓ των ΗΕ να θέτει ουσιαστικά έναν οδικό χάρτη και ο δεύτερος, να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια, από τους συμμετέχοντες, να μοιράσουν τη διαφορά. Οι επιδιώξεις της τουρκικής πλευράς για κυριαρχική ισότητα είναι γνωστές. Η Λευκωσία ωστόσο, έχοντας στις αποσκευές της το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ίδια, που δεν είναι άλλο από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, επιδιώκει να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από το σημείο όπου διακόπηκαν το 2017.   

BEST OF TOTHEMAONLINE