ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

Δεν δούλεψαν οι γεννήτριες και κόντεψαν να πεθάνουν οι ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στην ιστοσελίδα μας, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο.

Στο ατυχές γεγονός ήρθε να προστεθεί και ακόμη ένα πρόβλημα.

Οι γεννήτριες ρεύματος που διαθέτει το νοσηλευτήριο δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς σταμάτησαν οι αναπνευστήρες ασθενών, οι μηχανές της αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και αντλίες χορήγησης φαρμάκων.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε τα χειρουργεία λειτούργησαν.

Να σημειώσουμε το ρεύμα επανήλθε μετά από δυο ώρες περίπου.

Άξιο αναφοράς είναι η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και οι ασθενείς.

 

   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE