Εκστρατεία Αστυνομίας - Αυστηροί έλεγχοι για την κύρια αιτία θανατηφόρων

Εκστρατεία Αστυνομίας - Αυστηροί έλεγχοι για την κύρια αιτία θανατηφόρων

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας.

Κατά την πενταετία 2012 – 2017, πέραν των 60 συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, που αιτία πρόκλησης τους ήταν η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση.  

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, η  πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, την 1η φετινή παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE