ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Με το στόμα ανοικτό έμεινε οδηγός με ιδιοκτήτη διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Με το στόμα ανοικτό έμεινε οδηγός με ιδιοκτήτη διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε, ήρθε και το διπλοκάμπινο ακόμη εκεί…

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2/2, περαστικό οδηγός από δρόμο του Κάτω Πύργου Τυλληρίας, δημοσίευσε στην σελίδα 'Ο Γάρος της Ημέρας' αυτό που είδε με ένα διπλοκάμπινο όχημα.

Το διπλοκάμπινο ήταν σταθμευμένο –παράνομα- σε διάβαση πεζών και στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως, όπως ο περαστικός οδηγός ανάφερε σε κάποιο από τα σχόλια του, είναι πως ο ιδιοκτήτης του διπλοκάμπινου άφησε το όχημά του σταθμευμένο με αυτόν τον τρόπο, για περισσότερη από μια ώρα.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία και τα σχόλια από όσους είδαν την εικόνα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE