ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο η 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα 29/1 35χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγράφων με πλαστές παραστάσεις.

Στις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν απάντησε μη παραδοχή.

Τα αδικήματα έγιναν μεταξύ των ημερομηνιών 5.9.2017 με 25.1.2018.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 16.2.2018 και διέταξε όπως αυτή αφεθεί ελεύθερη με όρους, να υπογράψει εγγύηση ύψους 25 χιλ. ευρώ με έναν αξιόχρεο εγγυητή, παραδώσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα , τοποθετηθεί στο stop list και παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η 35χρονη μετέβη στο τμήμα μετανάστευσης ως Ευρωπαίος πολίτης όπου φέρεται να παρουσίασε ταυτότητα Σλοβακίας, ενώ η ίδια κατάγεται από την Ρωσία, και όπως διαφάνηκε η ταυτότητα ήταν πλαστή. Την πλαστή ταυτότητα φέρεται να παρουσίασε και σε άλλες υπηρεσίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE