Αναβολή για τον Ιούνιο πήρε η εκδίκαση της 3ης υπόθεσης που αφορά στην Τράπεζα Κύπρου

Αναβολή για τον Ιούνιο πήρε η εκδίκαση της 3ης υπόθεσης που αφορά στην Τράπεζα Κύπρου

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της 3ης , κατά χρονολογική σειρά, ποινικής υπόθεσης που καταχωρίστηκε στο δικαστήριο εναντίον στελεχών της Τράπεζας Κύπρου και που αφορά στην επαναταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας.

Την αναβολή ζήτησε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ενώπιον του οποίου βρίσκεται η υπόθεση, επικαλούμενο το βεβαρημένο του πρόγραμμα λόγω άλλων υποθέσεων που εκδικάζει και που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως είναι η υπόθεση ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.
Κατά συνέπεια, η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση για τις 4, 5 και 6 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ανδρέας Ηλιάδης, Γιάννης Κυπρή, Χρίστης Χατζημιτσής, Νικόλας Καρυδάς, Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Ελίζα Λειβαδιώτου και Δέσποινα Κυριακίδου. Όλοι οι κατηγορούμενοι απάντησαν την 01/06/2017 μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Για όλους τους κατηγορούμενους ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αποδείξεως της ενοχής τους πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας από το δικαστήριο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.