ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικοσάχρονος στο κελί – Τον ‘έφαγε’ η επιδιόρθωση υπολογιστή με παιδικό πορνογραφικό υλικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικοσάχρονος στο κελί – Τον ‘έφαγε’ η επιδιόρθωση υπολογιστή με παιδικό πορνογραφικό υλικό

Υπόθεση απόκτησης/ κατοχής παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία χθες, στην Λευκωσία συνελήφθη 20χρονος.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν χθες σε κατάστημα πώλησης και επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι την περασμένη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, 2018, 20χρονος παρέδωσε στο κατάστημα για επιδιόρθωση ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο υπήρχαν φυλαγμένα αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο κατάστημα, αφίχθηκε και ο 20χρονος για να παραλάβει τον υπολογιστή του και στην παρουσία του τα μέλη της Αστυνομίας επιθεώρησαν και εντόπισαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του διάφορα αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε σωματική έρευνα και σε έρευνα της κατοικίας του που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία συσκευή φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE