ΠΑΦΟΣ: Υπό 6ήμερη κράτηση 62χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΠΑΦΟΣ: Υπό 6ήμερη κράτηση 62χρονος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Το Δικαστήριο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 62χρονου, όπου εντόπισαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων με παιδικό πορνογραφικό υλικό και ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE