ΛΑΡΝΑΚΑ: Συμπλοκή σε εσπερινό λύκειο – Αφορμή μια όπισθεν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συμπλοκή σε εσπερινό λύκειο – Αφορμή μια όπισθεν

Συμπλοκή με τρεις ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε χθες βράδυ στο εσπερινό λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ λήφθηκε πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένων ατόμων στο χώρου του συγκεκριμένου λυκείου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 19.30 αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός από τη Λάρνακα, σε μια προσπάθειά να κινηθεί όπισθεν, είχε κτυπήσει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα επίσης από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η νεαρή γυναίκα τηλεφώνησε στον πατέρα της, ο οποίος μετέβη στη περιοχή και ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου και έναν φίλο του, ενώ στη συνέχεια συνεπλάκησαν.

Οι δύο οδηγοί και ο πατέρας της κοπέλας τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE