ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Ακαριαίος ο θάνατος του άτυχου Παναγή – Συγκλονίζουν τα ευρήματα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Ακαριαίος ο θάνατος του άτυχου Παναγή – Συγκλονίζουν τα ευρήματα

Πραγματοποιήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 68χρονου που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο την Πέμπτη 26/1.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε στο άψυχο σώμα του άτυχου οδηγού η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε πλήρης διατομή της σπονδυλικής στήλης και του νωτιαίου μυελού του 68χρονου, αποτέλεσμα της μη χρήσης ζώνης ασφαλείας. Επίσης στο σώμα του ο 68χρονος έφερε πολλαπλές κακώσεις σε ζωτικά όργανα, στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο θάνατος του Αριστοκλή Παναγή από την Πάχνα, ήταν ακαριαίος.   

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής, επιβεβαιώνουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE