ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΣΟΥΝΙ: Κρίσιμες ώρες για τον δεύτερο οδηγό - Το μεγάλο λάθος και των δυο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΣΟΥΝΙ: Κρίσιμες ώρες για τον δεύτερο οδηγό - Το μεγάλο λάθος και των δυο

Κρίσιμες ώρες για τον δεύτερο οδηγό που συγκρούστηκε μετωπικά από το όχημα του θύματος στο τροχαίο στο χωριό Σούνι.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/01 στο χωριό Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 68χρονος οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που οδηγούσε 40χρονος άντρας.

Ο άτυχος 68χρονος, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης απεβίωσε ακαριαία, ενώ ο δεύτερος οδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, φέρει σοβαρούς τραυματισμούς και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τον Αιμίλιο Καφά, αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως οι δυο οδηγοί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE