Δεν «έπαιξε» πολύ ο ΑΠΟΕΛ…

Δεν «έπαιξε» πολύ ο ΑΠΟΕΛ…

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και διαπιστώνουμε ότι το όνομα του ΑΠΟΕΛ δεν “έπαιξε” πολύ στα… ρεπορτάζ συγκεκριμένων ελλαδικών ΜΜΕ για (υποτιθέμενο) μεταγραφικό ενδιαφέρον για διάφορους παίκτες, σε σχέση με προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, όπου όλο και κάποια… “βόμβα” υπήρχε στα “σκαριά”!

Ίσως να πήραν το… “μάθημα” τους, μετά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις που υπήρξαν σε κάποιες προηγούμενες “υποθέσεις” που είδαν το φως της δημοσιότητας, ίσως να… ήταν απλά τυχαίο γεγονός!

Ο χρόνος θα δείξει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE