ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Νυκτερινό κέντρο πρόσφερε ποτά σε όσες κοπέλες έβγαζαν τα ρούχα – VIDEO

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Νυκτερινό κέντρο πρόσφερε ποτά σε όσες κοπέλες έβγαζαν τα ρούχα – VIDEO

Νυκτερινό κέντρο στην Αργεντινή προέβη σε μια πρωτοτυπία, η οποία ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στις τοπικές αρχές.

Όπως θα δείτε και στο ακόλουθο V IDEO, οι υπεύθυνοι του κλαμπ κερνούσαν ποτά στις κοπέλες που θα τολμούσαν να έμεναν μόνο με τα εσώρουχά τους.

Όντως αυτή η προσφορά έδωσε κίνητρο σε αρκετές να βγάλουν τα ρούχα τους. Ωστόσο, το όλο συμβάν δεν άφησε ασυγκίνητες τις τοπικές αρχές.

Όπως σημειώνεται και στο σημείωμα που συνοδεύεται το οπτικό υλικό, οι τοπικές αρχές πήραν νομικά μέτρα κατά των ιδιοκτητών του νυκτερινού κέντρου διασκέδασης, ενώ εν συνεχεία του έβαλαν λουκέτο.


Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.