ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

Στη σύλληψη 35χρονου, κατοίκου χωριού στην Πάφο, προχώρησε την Κυριακή 21/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου και απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2017.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE