ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

Στη σύλληψη 35χρονου, κατοίκου χωριού στην Πάφο, προχώρησε την Κυριακή 21/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου και απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2017.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE