Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Ενεδρα θανάτου έστησαν στο Χαϊδάρι στον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.

Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Από iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE