Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Ενεδρα θανάτου έστησαν στο Χαϊδάρι στον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.

Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Από iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE