Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Μαφιόζικη δολοφονία στην Ελλάδα με καλάσνικοφ του Βασίλη Στεφανάκου

Ενεδρα θανάτου έστησαν στο Χαϊδάρι στον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.

Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Από iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE