LIFESTYLE

Τρελά ερωτευμένος ο Κύπριος ηθοποιός και στο βάθος γάμος!

Τρελά ερωτευμένος ο Κύπριος ηθοποιός και στο βάθος γάμος!

Η καρδιά του γνωστού και αγαπητού συμπατριώτη μας χτυπά δυνατά για την όμορφη 32χρονη με την οποία τα τρία τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι.

 

Ο λόγος για τον Τόνυ Δημητρίου (γιος του επίσης δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Δημητρίου) και την 32χρονη σύντροφό του Λίνα Καλλέργη.

Οι δυο τους πόζαραν στον φακό ύστερα από ένα βράδυ στα μπουζούκια παρέα με συναδέλφους του ηθοποιού και το ενσταντανέ... φώναζε τον έρωτά τους!

Ο Κύπριος πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «4xxx4» και η 32χρονη σύντροφός του, αν και οδεύουν στον τρίτο χρόνο της σχέσης τους, παραμένουν τόσο ερωτευμένοι όσο την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν.

Η νεαρή γυναίκα εργάζεται στο διοικητικό τμήμα μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας και στην αρχή της σχέσης τους τα πράγματα ήταν δύσκολα για το ζευγάρι, αφού ο ηθοποιός μοίραζε τον χρόνο του σε Ελλάδα και Κύπρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φαίνεται όμως πως πλέον είναι όλα καλά, με το δημοσίευμα της Espresso μάλιστα να να κάνει λόγο για επικείμενο γάμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top