ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: Άφαντη η μητέρα – Ψάχνει κι άλλες περιοχές η Αστυνομία

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: Άφαντη η μητέρα – Ψάχνει κι άλλες περιοχές η Αστυνομία

Για τρίτη ημέρα, μετά τον εντοπισμό του άτυχου βρέφους, η γυναίκα που το έφερε στη ζωή, παραμένει άφαντη.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφορία που αν αξιολογείται ως βοηθητική, έτσι από την Τρίτη 9/1, μέχρι και σήμερα Παρασκευή 12/1, δεν έχει εντοπιστεί η γυναίκα που γέννησε το άτυχο νεογνό.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται και στην εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’, οι ανακριτές αναμένουν τα αποτελέσματα των DNA του βρέφους, αλλά και τα αποτελέσματα που θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Να σημειωθεί επίσης ότι, οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση, επεκτάθηκαν και εκτός περιοχών Αγλαντζιάς και Στροβόλου, από τις οποίες σκυβαλοφόρα του εργοστασίου ανακύκλωσης είχαν μαζέψει ανακυκλώσιμα υλικά, αφού δεν αποκλείεται, το άτυχο κοριτσάκι να γεννήθηκε αλλού, αλλά να πετάχτηκε εκεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE