Αναστασιάδης προς Παπαδόπουλο: ‘Ενδεχομένως να προσβάλλεις τον πατέρα σου’

Αναστασιάδης προς Παπαδόπουλο: ‘Ενδεχομένως να προσβάλλεις τον πατέρα σου’

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως εάν εκλεγεί θα αναλάβει πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Γκουτέρες, με πρόθεσή του να ‘καθαρίσει’ το τραπέζι από τις υποχωρήσεις της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του Active, σχολίασε τις δηλώσεις του ανθυποψηφίου του,  λέγοντας ότι, ‘ με βάση τη νέα στρατηγική του (Νικόλα), θα αποσυρθούν όλες οι προτάσεις της ε/κ πλευράς. Αν έκανε αναδρομή για το ποιοι έκαναν τις προτάσεις και τι περιέχουν αυτές, θα απέφευγε την προσβολή, πιθανόν και προς τον πατέρα του».

Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης, διερωτήθηκε εάν ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ πιστεύει ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ θα του πει, «ξεκινάμε από την αρχή».

Επιπλέον, επισήμανε την επικινδυνότητα που εμπεριέχει το ρίσκο να αποσύρει κάποιος τις υπάρχουσες προτάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.