ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: ‘Υπάρχουν πληροφορίες από πολίτες που αξιολογούνται’

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: ‘Υπάρχουν πληροφορίες από πολίτες που αξιολογούνται’

Καλεσμένος στην Ραδιοφωνική εκπομπή του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, ήταν ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με το νεκρό νεογνό που βρέθηκε στο Γέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που δόθηκαν από πολίτες, οι οποίες και αξιολογούνται.

Όπως επισήμανε ο κ. Στυλιανού, οι προσπάθειες για διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια των παρατηρητών της γειτονιάς, οι οποίοι είναι πιο κοντά στους πολίτες.

Τέλος, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να προκύψει κάποια πληροφορία σχετικά με την υπόθεση.

Δεν παρέλειψε επίσης να απευθύνει εκ νέου έκκληση προς το κοινό, για το αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, έστω και η πιο ασήμαντη, για αυτόν, πληροφορία, ίσως να βοηθήσει την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.