Με τον Πέτεφ θέλει… να το πετύχει κι αυτό!

Με τον Πέτεφ θέλει… να το πετύχει κι αυτό!

Με τη νίκη της η Ομόνοια επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής έφτασε τις τρεις συνεχόμενες.

Οι «πράσινοι» στο επερχόμενο ματς του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββάτο (13/1) θα επιδιώξουν να πετύχουν την 4η τους σερί επιτυχία αυτή την φορά πάνω στον Ερμή του Κώστα Καϊάφα.

Το συγκρότημα του Πέτεφ, έχει να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες από την περσινή περίοδο κι αν το καταφέρει θα είναι αρκετά σημαντικό στον τομέα ψυχολογίας ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν με Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε ότι η Ομόνοια την περσινή περίοδο έκανε ένα νικηφορό σερί τεσσάρων αγώνων, όταν τότε κατάφερε να νικήσει την Αναγέννηση, την Δόξα, τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE