Η Αγγλία «χτυπάει» την πόρτα του Σιόβα

Η Αγγλία «χτυπάει» την πόρτα του Σιόβα

Οι Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού της Λεγανές, Δημήτρη Σιόβα.

Ο 29χρονος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Λεγανές, με την οποία έπαιξε σε 16 ματς πέρυσι και ήδη έχει 10 συμμετοχές φέτος στην La Liga. Ο διεθνής άσος με ύψος 1.91μ. έχει βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει 7 clean-sheets και έχει γίνει στόχος των αγγλικών ομάδων, με τις Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του όπως γράφει η Daily Mail. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του Σιόβα, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και σαν αμυντικός μέσος, είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.

BEST OF TOTHEMAONLINE