Το δεδομένο με Οφόρι που κρατάει τον Φαρίας…

Το δεδομένο με Οφόρι που κρατάει τον Φαρίας…

Ο Φαρίας ο οποίος ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο φαίνεται ότι θα την γλιτώσει έστω κι αν αποκτηθεί ο Οφόρι.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής που είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ, είναι 22ετών και πολύ πιθανόν να εγγραφεί στον κατάλογο Β΄ κάτι που κάνει την παραμονή του Φαρίας στους «γαλαζοκίτρινους» να μοιάζει κάτι περισσότερο από σίγουρη.

Στην Λευκωσιάτικη ομάδα εάν ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή του Οφόρι θα ζητήσουν από την ΚΟΠ να γραφτεί στον κατάλογο κάτω των 22ετών κάτι που θα σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα πρέπει απαραίτητα να διαγραφεί παίκτης από την Λίστα Α’ των 15.

Δείτε κι αυτό: Πως διαμορφώνεται το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και τα διλλήματα για τη νέα χρόνια!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE