Παίζει… και για Κύπρο το όνομα του Μαργιάνοβιτς

Παίζει… και για Κύπρο το όνομα του Μαργιάνοβιτς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ (sportskacentrala.com) από την Σερβία ο Σάσα Μαργιάνοβιτς είναι κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της χωράς του, την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο 30 χρόνος έμπειρος μέσος πριν ενάμιση χρόνο πήγε στην Παρτιζάν όμως δεν πήρε όσον χρόνο συμμετοχής θα ήθελε και τώρα έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με τον Σερβικό σύλλογο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από αυτόν.

Το ζουμί της όλης υπόθεσης με τον Μαργιάνοβιτς είναι ότι η εν λόγο ιστοσελίδα και το ρεπορτάζ επικαλείται ότι κάποιες ομάδες από άλλες χώρες παρακολουθούν τον εν λόγο ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων και από την Κύπρο, το Καζακστάν και την Πολωνία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE