Στο αστυνομικό τμήμα η Κύπρια παίκτρια του Survivor - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο αστυνομικό τμήμα η Κύπρια παίκτρια του Survivor - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Μελίνα Μεταξά εθεάθη σε αστυνομικό τμήμα της Λεμεσού, λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της για τον Αγιο Δομίνικο. 

H personal trainer, mma fighter Brazilian jiu jitsu και χοροδιδάσκαλος Calisthenics είναι μια από τις παίκτριες που πήρε το πράσινο φως για το πολυαναμενόμενο Survivor 2. 

Η Μελίνα Μεταξά λίγ πριν αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί για τον Άγιο Δομίνικο πέρασε από αστυνομικό τμήμα της Λεμεσού, όπου φρόντισε να εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για το μεγάλο τη ταξίδι στο Survivor 2

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Μελίνα με το διαβατήριο της συμπληρώνει τις φόρμες στο αστυνομικό τμήμα της συμπρωτεύουσας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.