Στη Σύνοδο Κορυφής του «νότου» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στη Σύνοδο Κορυφής του «νότου» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί αύριο 10 Ιανουαρίου 2018, για τη Ρώμη, όπου θα συμμετάσχει στην 4η Σύνοδο Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος οι Αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας και της Μάλτας.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο στις 8μ.μ. (ώρα Κύπρου), οι αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων θα έχουν διαβουλεύσεις για θέματα που άπτονται της ολοκλήρωσης της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ), της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, καθώς και της προώθησης ενός φιλόδοξου οράματος που να διασφαλίζει την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις επενδύσεις.

Επίσης, θα παρακαθίσουν σε δείπνο εργασίας και θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το πρωί της 11ης Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ολοκληρώθηε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE