Η Βασιλική έπιασε δουλειά και 'πάντρεψε' την Κύπρο με την Κρήτη - Κάτι μας θυμίζει το πλατό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Η Βασιλική έπιασε δουλειά και 'πάντρεψε' την Κύπρο με την Κρήτη - Κάτι μας θυμίζει το πλατό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

H Βασιλική Χατζηαδάμου έκανε το πρωτο γύρισμα της εκπομπής "Όσο υπάρχουν τραγούδια" και πήραμε μια ιδέα από το τι θα παρακολουθούμε τα Σαββατόβραδα στον Alpha Κύπρου.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "Όσο υπάρχουν τραγούδια". Πρόκειται για μια νέα και διαφορετική πρόταση με αγαπημένες επιλογές από τραγούδια, που ο καθένας έχει βιώσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Σχετικό άρθρο: Η Βασιλική Χατζηαδάμου κάνει πρεμιέρα στον Alpha Κύπρου

Με τη συμβολή πάντοτε Ελλαδιτών και Κύπριων καλλιτεχνών και μουσικών, μέσα από την εκπομπή, θα παρακολουθήσουμε αφιερώματα σε ονόματα που με το έργο και τη ζωή τους καθόρισαν την πορεία του ελληνικού τραγουδιού.

Θέμα της πρώτης εκπομπής «Κύπρος – Κρήτη».

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η εκπομπή της Βασιλικής θα γυρίζεται σε ένα μεγάλο σρούντιο και το πλατό μας θυμίζει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας".

Φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολίασουμε το έντονο στοιχείο της κυπριακής παράδοσης που φαίνεται στο έντονο ξύλο, αλλά και στα πανέρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE