ΓΕΡΙ - ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εντοπίστηκε από υπάλληλο στον ιμάντα διαλογής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΕΡΙ -  ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εντοπίστηκε από υπάλληλο στον ιμάντα διαλογής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Γέρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (9/1) γύρω στις 8:00 νεκρό βρέφος αγνώστου ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο βρέφος, το οποίο δεν φαίνεται να ήταν νεογνό, βρέθηκε στον ιμάντα διαλογής του εργοστασίου, που ανακυκλώνει για την πόλη της Λευκωσίας.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή, ενώ στο σημείο αναμενόταν να μεταβεί και ιατροδικαστής για επιτόπιες εξετάσεις.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE