Μαζεμένες ματσαράγκες στο Τσίρειο…

Μαζεμένες ματσαράγκες στο Τσίρειο…

Οι περισσότεροι στάθηκαν στο ότι ο Νουρεντινόσκι, έβγαλε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή στη φάση του 83′.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν ως μη γενόμενη η συγκεκριμένη φάση, αφού ο Σαντίκ που έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, είχε ξεκινήσει από θέση οφ σάιτ. 

Ο βοηθός διαιτητής Γ. Χαραλάμπους, ήταν αυτός που έκανε τη διπλή ματσαράγκα στο ψεσινό παιχνίδι του Άρη με τη Δόξα στο Τσίρειο. 

Λάθη έκανε κι ο διαιτητής Νεόφυτος Νεοφύτου, με πιο σοβαρά αυτά του 88′, όπου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα υπήρξαν δυο φάσεις για πέναλτι υπέρ της Δόξας. Κράτημα του Παχίπη σε παίχτη των φιλοξενούμενων και μετά χέρι του Ντροπάροφ. 

Δείτε τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα… ΕΔΩ

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE