Επιτελείο ΜΑΛΑ: Να παραιτηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών

Επιτελείο ΜΑΛΑ: Να παραιτηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών

Την παραίτηση του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη και τον διορισμό υπηρεσιακού ΥΠΕΣ ζητά το Επιτελείο του Υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Μαλά.

Συγκεκριμένα, το Επιτελείο κατηγορεί τον κ. Πετρίδη ότι «έχει το θράσος να πανηγυρίζει και να πολιτεύεται σηκώνοντας την κομματική σημαία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Να διοριστεί Υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος με ευθύνη τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, αντί να έχει την ευθυξία να παραιτηθεί υπέρ υπηρεσιακού Υπουργού έχει το θράσος να πανηγυρίζει και να πολιτεύεται σηκώνοντας την κομματική σημαία.

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει ρίξει τις μάσκες. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον.

Καλούμε τον απερχόμενο Πρόεδρο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εκλογικής διαδικασίας, όπως ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο που έπραξαν και προηγούμενοι Πρόεδροι διορίζοντας Υπηρεσιακό Υπουργό.

Αυτές οι συγκεκριμένες πρακτικές της Κυβέρνησης και των Υπουργών της καταδεικνύουν την ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης.

08/01/2018
Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.