ΕΛΛΑΔΑ: Αναστολή ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη

ΕΛΛΑΔΑ: Αναστολή ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη

Προσωρινή αναστολή της χορήγησης ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη, αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, μετά την προσφυγή την οποία κατέθεσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η διαδικασία ακρόασης διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα και το Διοικητικό Εφετείο έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του ελληνικού δημοσίου σχετικά με τον κίνδυνο διασάλευσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το αίτημα γίνεται δεκτό για λόγους δημοσίου συμφέροντος αλλά και για το συμφέρον του ίδιου του αξιωματικού.

Ως εκ τούτου ο Τούρκος αξιωματικός που είχε αφεθεί ελεύθερος θα κρατηθεί εκ νέου, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης η οποία θα συζητηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE