ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

Το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) δεν θα υποδείξει δικό του υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία το 2019, αλλά θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε ότι το κόμμα του στηρίζει το “πνεύμα του Γενίκαπι” όπως είχαν αποκαλέσει το κοινό συλλαλητήριο όλων των κομμάτων αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE