ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

Το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) δεν θα υποδείξει δικό του υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία το 2019, αλλά θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε ότι το κόμμα του στηρίζει το “πνεύμα του Γενίκαπι” όπως είχαν αποκαλέσει το κοινό συλλαλητήριο όλων των κομμάτων αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE