Το…τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν της ΑΕΚ

Το…τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν της ΑΕΚ

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι «δικοί» μας ποδοσφαιράνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν…έπεσαν πάνω στον Ερίκ Μοράν κι έχουν παρακολουθήσει live το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τα χρόνια της κοινής θητεία τους στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Λεγκανές Δημήτρης Σιόβας είναι δύο εξ αυτών, υπάρχει όμως κι ακόμη ένας με τον οποίο βρέθηκε face to face στο…πεδίο της μάχης. Ο Γιάννης Γιαννιώτας υπήρξε αντίπαλος του Βάσκου αμυντικού μέσου της Ένωσης στο παιχνίδι Κυπέλλου Βαγιαδολίδ – Λεγκανές (1-2) στις 25 Οκτωβρίου.

Σε εκείνο το ματς ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ενώ ο Μοράν έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο και εν συνεχεία έγινε αλλαγή.

Παρεμπιπτόντως, στον επαναληπτικό αγώνα (Λεγκανές – Βαγιαδολίδ 1-0) που έλαβε χώρα στις 28 Νοεμβρίου ο Γιαννιώτας έπαιξε 66 λεπτά ενώ ο Μοράν ήταν εκτός αποστολής.

Η «ΩΡΑ» μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει το…report του Γιαννιώτα για τον Μοράν, ωστόσο τα μόλις 45 λεπτά της συνάντησής τους στο χορτάρι, δεν προσέφεραν τη δυνατότητα στον Έλληνα διεθνή παίκτη να προχωρήσει σε μια ασφαλή σκιαγράφηση του αγωνιστικού προφίλ του new entry ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.