ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε το όχημα των επίδοξων ληστών – Πυροσβεστική και Αστυνομία στη σκηνή

Όχημα το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με την απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στην Πάφο, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/1, το οποίο εντοπίστηκε να φλέγεται, εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, εντοπίστηκε σαλούν αυτοκίνητο να φλέγεται σε περιοχή του χωριού Αναβάργος στην Πάφο, το οποίο πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε από τους επίδοξους ληστές.

Αφού η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ακολούθησαν έρευνες από την Αστυνομία, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα κλάπηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Πάφο.

 Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 13:30 της Πέμπτης, δύο άτομα φορώντας κουκούλες προσπάθησαν να εισέλθουν σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας, ανεπιτυχώς και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE