ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Διέφυγαν μέσω του λυκείου Κύκκου

ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Διέφυγαν μέσω του λυκείου Κύκκου

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 04/01 σε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να εισέλθουν στην τράπεζα από το πλαϊνή πόρτα.

Μάλιστα κρατούσαν στο χέρι βαριοπούλα και ρόπαλο.

Οπως μας αναφέρθηκε, οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο υποκατάστημα και τράπηκαν σε φυγή  διαφεύγοντας μέσω του λυκείου του Κύκκου Πάφου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία η οποία έχει εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αρχές αναζητούν όχημα χρώματος μωβ το οποίο κλάπηκε το πρωί στην Πάφο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE