Αποκάλυψε τη μεταγραφή του ο παράγοντας και έρχεται να… αράξει στο Λιμάνι!

Αποκάλυψε τη μεταγραφή του ο παράγοντας και έρχεται να… αράξει στο Λιμάνι!

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (04-01) ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Τόνι Αντωνίου, αποκάλυψε τη μεταγραφή που είναι στα σκαριά να ολοκληρωθεί για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Πρόκειται για τον Ελλαδίτη αμυντικό, Γιώργο Κούσα, ο οποίος αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια σε Άρη Θεσσαλονίκης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, ενώ πέρασε και από τον Απόλλωνα Πάντου, καθώς επίσης στην τρέχουσα σεζόν ήταν στην ΑΕΛ Λάρισσας.

Ο παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο για τα τυπικά και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE