«Χλωμό» του Κονατέ… Το προχωράνε για Ντόσσα…

«Χλωμό» του Κονατέ… Το προχωράνε για Ντόσσα…

Διέρρευσε χθες ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ Τιεμόκο Κονατέ, είναι στη λίστα για ενίσχυση της ΑΕΛ. Νεότερη πληροφόρηση της ιστοσελίδας, φέρει τον παίχτη να έχει πολύ-πολύ λίγες πιθανότητες να έλθει στη Λεμεσιανή ομάδα. 

Διαβάστε:

Η όλη προβληματική περιπέτεια του πρώην αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ που «παίζει» να αράξει στο Λιμάνι

Το ότι τον… έστειλαν στη Β’ ομάδα της Σπάρτα Πράγας τους τελευταίους μήνες, δεν είναι κάτι που πέρασε απαρατήρητο από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Φυσικά και στο καρνέ του ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κι άλλους υποψήφιους. 

Οι γαλαζοκίτρινοι πέραν από ακραίο επιθετικό,  έχουν αποφασίσει να πάρουν κεντρικό επιθετικό και επιτελικό χαφ. Χάλασε του Νικολά Σάντσες, επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις. Aσχολούνται με άλλες περιπτώσεις. 

Είναι ανοικτό το θέμα συναινετικού διαζυγίου με τον Ντόσσα Τζούνιορ. Εννοείται ότι για να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών, θα πρέπει να βρεθεί κοινή συνισταμένη στο οικονομικό. Ο Κυπριοποιημένος διεθνής αμυντικός, έχει εκφράσει εδώ και μέρες την πρόθεση του να αποχωρήσει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE