Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος θα συνοδεύεται στο Ριάντ από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Ενέργειας, Άμυνας και Μεταφορών. Θα τον συνοδεύει επίσης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Οι επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα της άφιξής του, δηλαδή στις 3 Ιανουαρίου.
Κυβερνητικοί κύκλοι είπαν στο ΚΥΠΕ ότι η επίσκεψη είναι σημαντική και συμβολική καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη Κύπριου Προέδρου στη χώρα. Το πρόγραμμα των επαφών του Προέδρου θα συγκεκριμενοποιηθεί αργότερα.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις